Ook dit jaar te winnen: Geiten Event Trofeeën

De Geiten Event Inspiratie Trofee voor de meest inspirerende melkgeitenhouder en de Geiten Event Innovatie Trofee (tezamen G.E.I.T) voor het meest innovatieve product of dienst voor de sector; beide prijzen worden dit jaar weer uitgereikt tijdens het Nationaal Geiten Event op zaterdag 7 september in Nijkerk.

Op allerlei gebied wordt veel van geitenhouders gevraagd: technische resultaten, wet- en regelgeving, maatschappelijk ondernemerschap enzovoorts. Gelukkig is de geitensector levendig en ondernemend en zowel geitenhouders als de periferie werken in deze sector aan een gezonde toekomst. Met de G.E.I.T trofeeën willen we dat laten zien en verder uitdragen.

Inspirerende geitenhouder

De melkgeitenhouder die zijn/haar collega’s het meest heeft weten te prikkelen en motiveren in het afgelopen jaar verdient de Inspiratie Trofee. Misschien voert deze ondernemer een bijzondere bedrijfsvoering, bezit hij een buitengewone vaardigheid of kennis, of heeft hij een unieke manier gevonden om met een uitdaging om te gaan. Deze ondernemer kan een voorbeeld zijn voor anderen en inspireert daardoor zijn collega-melkgeitenhouders.

Innovatief product

De Innovatie Trofee (https://www.geitenevent.nl/geiten-event-innovatie-trofee-producten-diensten/ )is voor een nieuw product, project of dienst die de melkgeitenhouder het afgelopen jaar vooruit heeft geholpen. Het product/de dienst heeft een innovatief karakter en kan breed in de sector ingezet worden.

Nomineren

Vind jij dat een geitenhouder de Inspiratie Trofee verdient? Of weet je een product, project of dienst dat past bij de Innovatie Trofee? Nomineer ze dan op https://www.geitenevent.nl/geiten-event-innovatie-trofee/